Spoštovane pacientke,

v luči trenutne situacije v zvezi z virusom Covid-19 bi vam želela posredovati nekaj informacij o delu naše ambulante.

DELO V AMBULANTI POTEKA NEMOTENO, Z NEKAJ PREVIDNOSTNIMI UKREPI.
Ob sprejemu v ambulanto vas bo medicinska sestra-diplomirana babica prosila, da si roke razkužite z razkužilom. V kolikor ste prehlajene, vas prosimo, da na pregled ne pridete in o tem obvestite našo ambulanto na telefon 03 5 434 454 ali na mail info@ginekologija-peternelj.si. Prav tako vas prosimo, da nas obvestite, če ste v zadnjih 14 dneh potovale na območja, kjer je povečano število okužb s Covid-19 ali pa imele stik z ljudmi, ki so bili na teh območjih.

OBISK V NAŠI AMBULANTI NI NAMENJEN UGOTAVLJANJU INFEKCIJE S CORONA VIRUSOM COVID-19.

Vljudno vas prosimo, da na preglede prihajate same (ne v spremstvu otrok ali sorodnikov), 15 minut pred dogovorjenim terminom. Partnerji naj bodo prisotni ob ultrazvočnem pregledu merjenja nuhalne svetline in pri morfologiji ter 3D/4D ultrazvočni preiskavi, sicer pa ne. Na tak način se zmanjša število nenujnih kontaktov med ljudmi.
Če ste zdrave, vas vljudno prosim, da se udeležite preventivnega pregleda, na katerega ste vabljene, saj nadomestnih terminov nimamo na voljo.
Vodstvo Zdravstvenega doma Celje je sklenilo, da bo s ponedeljkom 09.03., odprt samo 1 vhod v ZD in sicer vhod s parkirišča pred ZD Celje, kjer je tudi dvigalo.

Že vnaprej se vam zahvaljujem za sodelovanje ob previdnostnih ukrepih. Želim vam, da ostanete zdrave.
Vaša ginekologinja