Mineva že več kot 1 leto, odkar smo z medicinskim centrom Medical Group Fabjan združili moči pri laserskem zdravljenju. Kot licencirana izvajalka laserskega zdravljenja sem v tem času izvedla več kot 100 laserskih tretmajev. Ženske so s posegi zelo zadovoljne, saj jih več kot 90% poroča o znatnem izboljšanju predhodnih težav.

Lasersko zdravljenje ima široko uporabnost in pomaga pri odpravi različnih težav pri ženskah vseh starosti. Prednosti laserja so številne, saj gre za neinvazivno, nebolečo metodo, ki je hkrati tudi hitra, učinkovita in zelo varna.

V naši ambulanti izvajamo naslednje laserske posege:
zdravljenje stresne urinske inkontinence IncontiLase®,
pomlajevanje nožnice IntimaLase®,
zmanjševanje občutka suhe nožnice, preprečevanje ponavljajočih se vnetij RenovaLase®
zdravljenje in preprečevanje začetnega zdrsa medeničnih organov ProlapLase®

Po prvem tretmaju sta običajno potrebna še dva, in sicer v razmaku 4-6 tednov. Po 1 letu pa je zaradi naravnih procesov izgubljanja kolagenskega in vezivnega tkiva potreben obnovitveni tretma.

Drage poporodnice, lasersko zdravljenje je primerno tudi za vas! Žal se nožnica po porodu nikoli v celoti ne povrne v prvotno stanje. Kljub temu pa ni potrebe, da bi se morale s tem sprijazniti. Odločite se za lasersko zdravljenje in ne dovolite, da bi ohlapna nožnica vplivala na vašo samozavest ter spolne odnose s partnerjem.

Več o laserskem zdravljenju si lahko preberete na povezavi.

Bodite zdrave,

Vaša ginekologinja